Install Theme

Your web-browser is very outdated, and as such, this website may not display properly. Please consider upgrading to a modern, faster and more secure browser. Click here to do so.

The Voice of Me

Sep 19 '14
Nak main throwback sebab aku dah rindu gila dengan JOHOR, rindu musibat, dan rindu home ground. Semalam call ibu dia kata takyah balik. Tunggu lama sikit baru balik. Jangan membazir. Blergh. #Throwback #FinalFACup2013 #KelantanJDT

Nak main throwback sebab aku dah rindu gila dengan JOHOR, rindu musibat, dan rindu home ground. Semalam call ibu dia kata takyah balik. Tunggu lama sikit baru balik. Jangan membazir. Blergh. #Throwback #FinalFACup2013 #KelantanJDT

Sep 19 '14
Aku rindu. Rindukan hari yang penuh dengan debaran dan kegilaan. Tapi demi masa depan, aku terpaksa korbankan. Jiwa memberontak.

Aku rindu. Rindukan hari yang penuh dengan debaran dan kegilaan. Tapi demi masa depan, aku terpaksa korbankan. Jiwa memberontak.

Sep 19 '14
Tenang je FAMB. Agak-agak tengah kira duit tepi kot. #RombakFAM #FAMB

Tenang je FAMB. Agak-agak tengah kira duit tepi kot. #RombakFAM #FAMB

Sep 18 '14
Again again and again with Italian food. Dinner with Fucilli Seafood. #ItalianCuisine

Again again and again with Italian food. Dinner with Fucilli Seafood. #ItalianCuisine

Sep 16 '14
Happy Malaysia Day. I’m proud to be Malaysian. #TanahTumpahnyaDarah #DisiniLahirnyaSebuahCinta

Happy Malaysia Day. I’m proud to be Malaysian. #TanahTumpahnyaDarah #DisiniLahirnyaSebuahCinta

Sep 14 '14
Come and get yours. Only at Downtown Cheras.

Come and get yours. Only at Downtown Cheras.

Sep 14 '14
With @suhazwan_surathman my business partner. Please do support us. #BudakBaruNakBerjinakDalamBerniaga

With @suhazwan_surathman my business partner. Please do support us. #BudakBaruNakBerjinakDalamBerniaga

Sep 12 '14
Malam ni makan malam dekat Bukit Ampang. View tak berapa nak nice sebab KL boleh nak jerebu lak. KLCC dengan menara KL malap. Tak bayar bil elektrik kot.

Malam ni makan malam dekat Bukit Ampang. View tak berapa nak nice sebab KL boleh nak jerebu lak. KLCC dengan menara KL malap. Tak bayar bil elektrik kot.

Sep 12 '14
Happy birthday to my crazy lil bro @_asyrafhaikal kau tu nak spm buat cara nak spm. Ini kerja nak merayap je. Dah la hari-hari kena bebel dengan ibu. Hahaha.

Happy birthday to my crazy lil bro @_asyrafhaikal kau tu nak spm buat cara nak spm. Ini kerja nak merayap je. Dah la hari-hari kena bebel dengan ibu. Hahaha.

Sep 8 '14
Love the background. It tells everything. If you don’t have it, you cannot live. They are everything.

Love the background. It tells everything. If you don’t have it, you cannot live. They are everything.

Sep 8 '14
Kickflip at Danga Bay Skate Park. Rest In Peace Danga Bay Skate Park. The best park ever.

Kickflip at Danga Bay Skate Park. Rest In Peace Danga Bay Skate Park. The best park ever.

Sep 8 '14
Zaman pagi petang siang malam skate je. Sekarang habis dah semua. Takde masa nak melayan skate. Sedih betul trick hilang camtu je.

Zaman pagi petang siang malam skate je. Sekarang habis dah semua. Takde masa nak melayan skate. Sedih betul trick hilang camtu je.

Sep 8 '14
Eh. Tetiba je nak rewind malam raya. Kah #Throwback

Eh. Tetiba je nak rewind malam raya. Kah #Throwback

Sep 8 '14
Makin tinggi pangkat, makin berat la tanggungjawab. Nasib seorang eksekutif kewangan. Tak tahu sampai bila boleh bertahan tapi aku takkan kerja macam ni sampai aku mati. #CorporateSucks

Makin tinggi pangkat, makin berat la tanggungjawab. Nasib seorang eksekutif kewangan. Tak tahu sampai bila boleh bertahan tapi aku takkan kerja macam ni sampai aku mati. #CorporateSucks

Sep 8 '14
After 3 months, he’s back to the homeland. Welcome home brother. #KamilIsBack

After 3 months, he’s back to the homeland. Welcome home brother. #KamilIsBack