Install Theme

Your web-browser is very outdated, and as such, this website may not display properly. Please consider upgrading to a modern, faster and more secure browser. Click here to do so.

The Voice of Me

Sep 27 '14
Me and my family dengan sempoi bergambar bersama @eriqa_bokga hahaha. Apa dehal. Kisah lama tu biar je la kan. Hehehe. Apa-apa pun thanks iqa dan reen sudi datang ke majlis kahwin cousin aku ye. Have a safe journey wei.

Me and my family dengan sempoi bergambar bersama @eriqa_bokga hahaha. Apa dehal. Kisah lama tu biar je la kan. Hehehe. Apa-apa pun thanks iqa dan reen sudi datang ke majlis kahwin cousin aku ye. Have a safe journey wei.

Sep 27 '14
My everything. #Family #BestInTheWorld

My everything. #Family #BestInTheWorld

Sep 27 '14
Cousin corporation. #CousinWedding

Cousin corporation. #CousinWedding

Sep 27 '14
Pergh. Kambing golek la brader. #CousinWedding

Pergh. Kambing golek la brader. #CousinWedding

Sep 27 '14
Alhamdulillah. Selesai majlis pernikahan @adirabhrm & @jay_598 semoga kekal hingga ke akhir hayat. Aammiinnn. #CousinWedding #CongratsCousin

Alhamdulillah. Selesai majlis pernikahan @adirabhrm & @jay_598 semoga kekal hingga ke akhir hayat. Aammiinnn. #CousinWedding #CongratsCousin

Sep 25 '14
Okay. Fried Tomyam Kuew Tiao with Fettucine. Masakan asal boleh. Masa untuk makan.

Okay. Fried Tomyam Kuew Tiao with Fettucine. Masakan asal boleh. Masa untuk makan.

Sep 25 '14
Jom main masak-masak. Masak je la apa yang ada.

Jom main masak-masak. Masak je la apa yang ada.

Sep 24 '14
Erti kata lain adalah “SEDEKAH”.

Erti kata lain adalah “SEDEKAH”.

Sep 22 '14
Rindunya dekat rumah aku dan semua penghuni dalam tu.

Rindunya dekat rumah aku dan semua penghuni dalam tu.

Sep 19 '14
Nak main throwback sebab aku dah rindu gila dengan JOHOR, rindu musibat, dan rindu home ground. Semalam call ibu dia kata takyah balik. Tunggu lama sikit baru balik. Jangan membazir. Blergh. #Throwback #FinalFACup2013 #KelantanJDT

Nak main throwback sebab aku dah rindu gila dengan JOHOR, rindu musibat, dan rindu home ground. Semalam call ibu dia kata takyah balik. Tunggu lama sikit baru balik. Jangan membazir. Blergh. #Throwback #FinalFACup2013 #KelantanJDT

Sep 19 '14
Aku rindu. Rindukan hari yang penuh dengan debaran dan kegilaan. Tapi demi masa depan, aku terpaksa korbankan. Jiwa memberontak.

Aku rindu. Rindukan hari yang penuh dengan debaran dan kegilaan. Tapi demi masa depan, aku terpaksa korbankan. Jiwa memberontak.

Sep 19 '14
Tenang je FAMB. Agak-agak tengah kira duit tepi kot. #RombakFAM #FAMB

Tenang je FAMB. Agak-agak tengah kira duit tepi kot. #RombakFAM #FAMB

Sep 18 '14
Again again and again with Italian food. Dinner with Fucilli Seafood. #ItalianCuisine

Again again and again with Italian food. Dinner with Fucilli Seafood. #ItalianCuisine

Sep 16 '14
Happy Malaysia Day. I’m proud to be Malaysian. #TanahTumpahnyaDarah #DisiniLahirnyaSebuahCinta

Happy Malaysia Day. I’m proud to be Malaysian. #TanahTumpahnyaDarah #DisiniLahirnyaSebuahCinta

Sep 14 '14
Come and get yours. Only at Downtown Cheras.

Come and get yours. Only at Downtown Cheras.