Install Theme

Your web-browser is very outdated, and as such, this website may not display properly. Please consider upgrading to a modern, faster and more secure browser. Click here to do so.

The Voice of Me

Sep 1 '14
Tengah on the way balik ada lagi datang selfie. Tolong jangan ikut cara saya drive ye semua.

Tengah on the way balik ada lagi datang selfie. Tolong jangan ikut cara saya drive ye semua.

Sep 1 '14
Tengah drive ni sempat selfie. Gila. Saja pleasing dengan kereta @acedestrocaps04 bukan selalu ye dak. Hahaha

Tengah drive ni sempat selfie. Gila. Saja pleasing dengan kereta @acedestrocaps04 bukan selalu ye dak. Hahaha

Sep 1 '14
Lindungilah hambaMu ini daripada nikmat dunia yang hanya sementara. #NoteToSelf #QuoteOfTheDay

Lindungilah hambaMu ini daripada nikmat dunia yang hanya sementara. #NoteToSelf #QuoteOfTheDay

Sep 1 '14
poeticislam:

Al-Hasan Al-Basri attended a funeral prayer. When they had buried the dead person he said to a man from the gathering:  ”Do you think that this dead person would wish to come back to the earth to increase his deeds from dhikr, good actions and istighfaar from his sins?? The man replied, Yes. So al-Hasan said? Then why arent we like this dead person??”
 [Taken from the book al-Hasan al-Basri by Ibn al Jawzee] 

poeticislam:

Al-Hasan Al-Basri attended a funeral prayer. When they had buried the dead person he said to a man from the gathering:  ”Do you think that this dead person would wish to come back to the earth to increase his deeds from dhikr, good actions and istighfaar from his sins?? The man replied, Yes. So al-Hasan said? Then why arent we like this dead person??”

[Taken from the book al-Hasan al-Basri by Ibn al Jawzee] 

Sep 1 '14
allthingseurope:

Sutjeska, Bosnia (by pullpusher)

allthingseurope:

Sutjeska, Bosnia (by pullpusher)

Sep 1 '14

(Source: achtung48)

Sep 1 '14

(Source: wart0wnik)

Sep 1 '14
dunstkreis:

Legia Warschau - Because football doesn’t matter, money does

dunstkreis:

Legia Warschau - Because football doesn’t matter, money does

Sep 1 '14
Sep 1 '14
ultras-acab:

From father to son!

ultras-acab:

From father to son!

Aug 28 '14
Pukul 7.15 dan saya masih berada di office. Masa nak balik petang tadi masa tu la manager suruh buatkan dia punya report. Layankan.

Pukul 7.15 dan saya masih berada di office. Masa nak balik petang tadi masa tu la manager suruh buatkan dia punya report. Layankan.

Aug 26 '14
Awal-awal masuk rasa tenang je. Ni baru nak masuk 2 minggu tempat ni dah mula buat aku migrain. Selagi belum gila mungkin aku masih boleh bertahan lagi kot. Hahaha. Hahai la Safeguards Corporation.

Awal-awal masuk rasa tenang je. Ni baru nak masuk 2 minggu tempat ni dah mula buat aku migrain. Selagi belum gila mungkin aku masih boleh bertahan lagi kot. Hahaha. Hahai la Safeguards Corporation.

Aug 25 '14
#NW Street League Skateboarding.

#NW Street League Skateboarding.

Aug 21 '14
Done. Ready to eat.

Done. Ready to eat.

Aug 21 '14
Try to cook italian food. Fettuccine Carbonara is on the way. Dinner for tonight.

Try to cook italian food. Fettuccine Carbonara is on the way. Dinner for tonight.